Tjänster

Vi på Hårdéns Bygg har många års erfarenhet av att hjälpa våra kunder med både små och stora projekt. Oavsett om du behöver hjälp med att renovera ett litet badrum eller om du planerar en större utbyggnad av ditt hem, så kan vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Vi tar oss an alla projekt med samma entusiasm och engagemang, och ser till att leverera högsta kvalitet på arbetet varje gång.

Några av våra tjänster

Badrum och kök

Badrum och kök är två av de viktigaste rummen i ditt hem. Det är där du tillbringar mycket av din tid och de är också de mest använda utrymmena, så självklart att det ska vara anpassat till dig. Vi hjälper dig skapa ditt drömbadrum och kök som passar dina behov och din livsstil.

Ut- och tillbyggnad

Tillökning i familjen? Vi hjälper dig skapa mer utrymme och anpassa ditt hem efter dina behov. Vi hjälper dig genom hela processen, från design till färdigställande, för att säkerställa att resultatet blir precis som du vill ha det. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt!

Altan och uterum

Vi bygger altaner och uterum som förlänger sommarkvällarna och ger dig en plats att koppla av och njuta av naturen. Vi arbetar med högsta kvalitet på material och tar hand om hela processen från design till byggande. Låt oss hjälpa dig att förvandla din trädgård till din drömträdgård.

Renoveringar

Renoveringar kan vara ett utmärkt alternativ till att bygga nytt. Genom att ta vara på befintliga utrymmen och ge dem en uppdatering kan du förnya ditt hem och öka dess värde. Vare sig det handlar om en mindre uppdatering av ett enskilt rum eller en mer omfattande renovering av hela huset, kan Hårdéns Bygg hjälpa till att förverkliga dina idéer och önskemål.

Snickeriarbeten

Vårt team av erfarna snickare kan hjälpa till med allt från att skapa måttanpassade garderobsdörrar till att återbruka befintligt material för att skapa unika och personliga möbler. Med en egen snickeriverkstad kan vi ta oss an de flesta snickeriprojekt. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina idéer.

Tak och fasad

Hos Hårdéns Bygg arbetar vi alltid utifrån kundens specifika behov och önskemål när vi tar oss an dessa projekt, och vi kan erbjuda allt från mindre reparationer till stora renoveringsprojekt. Vår målsättning är alltid att höja värdet på fastigheten och minska energiförbrukningen samtidigt som vi levererar högkvalitativa resultat som håller i många år framöver.